Tevékenységeink

Erős- és gyengeáramú kivitelezés


Profilunk szerves részét képezi új és meglévő épületek teljes körű villamos hálózatának kiépítése, felújítása a tervezéstől a megvalósításig. Beszállítóinkkal való több évtizedes kapcsolat, illetve az új beszállítók irányában támasztott magas elvárások a garancia arra, hogy munkánk során kizárólag kiváló minőségű, minősített alkatrészeket és berendezéseket használunk fel. Szakképzett mérnökeink segítségével ellátjuk a szükséges erős- és gyengeáramú elosztók telepítését, a vezetékezés, a világítás tervezés, de akár a villamos erőátvitel, épületautomatizálás és vezérlés munkafolyamatait is. Rendszereink tervezése és megvalósítása során mindig az adott épület sajátos tulajdonságainak megfelelő lehető leghatékonyabb energiagazdálkodásra törekszünk, mely hozzájárul az üzemeltetési költségek csökkentéséhez.

Elosztószekrény gyártás


Megrendelőink egyedi igényeinek megfelelve ellátjuk vezérlő és erősáramú elosztószekrények gyártását, valamint ezek és informatikai rack szekrények telepítését és üzembe helyezését. Tapasztalt szakembergárdánk, illetve a hazai és nemzetközi szabványoknak és előírásoknak megfelelő alapanyagok felhasználása a biztosíték arra, hogy kizárólag maximális műszaki paraméterekkel rendelkező terméket adjunk át megrendelőinknek. Az elkészült berendezések mindegyike általunk történő CE minősítésű. A tervezési fázisban az ügyféligények és a fogyasztói kapacitás pontos felmérése, valamint a helyszín bejárása után készítünk személyre szabott árajánlatot, mely tartalmazza az adott konstrukció maximális teljesítményét, pontos fizikai paramétereit, a szükséges alkatrészek listáját, illetve a kivitelezés várható időtartamát. A gyártási és telepítési folyamat minden esetben szigorú minőségi ellenőrzés alatt, az általunk kidolgozott technológiai utasítás alapján történik. A kész elosztószekrényeken minden esetben a darabvizsgálatot, a szoftvertelepítést és a szükséges méréseket is elvégezzük, melyekre rendszeres karbantartás mellett akár több éves extra garanciát is vállalunk. A késztermékről a szabványoknak megfelelő részletes dokumentációt is készítünk, melyet megrendelő rendelkezésére bocsátunk. Telepített rendszereinkben esetlegesen felmerülő működési problémákat az év bármely napján, rövid kiszállási idővel elhárítjuk.

Biztonságtechnikai felülvizsgálatok


Cégünk tevékenységi körébe tartozik lakó és ipari épületek teljes körű villamosbiztonsági felülvizsgálata, mely magába foglalja a villamos szerkezetek üzembe helyezés előtti érintésvédelmi-, tűzvédelmi-, villámvédelmi-, valamint a villamos berendezések időszakos szabványossági felülvizsgálatát is. Az érintésvédelmi felülvizsgálat során elvégzett műszaki intézkedések célja az üzemszerűen feszültség alatt nem álló, de egy esetleges meghibásodás következtében áram alá kerülő, villamosan vezető anyagú részek érintésével bekövetkező testzárlat-balesetek elkerülése. Munkatársaink az elvégzett vizsgálatokat minden esetben a szabványoknak megfelelően dokumentálják. A villám- és túlfeszültség védelmi vizsgálatok alkalmával az adott épület sajátosságainak figyelembe vételével végzünk átfogó ellenőrzéseket, aminek segítségével megelőzhetőek az emberi életet és a villamos berendezéseket veszélyeztető elektromos kisülések. Elengedhetetlen elvégezni a kiépített elektromos rendszerek tűzvédelmi felülvizsgálatát is, mellyel megelőzhető az elektromos berendezések és bekötések meghibásodásából eredő tűz- és robbanásveszély. Az eljárás során az épület bejárásával átvizsgáljuk az elosztókat, kábeleket, vezetékeket, bekötéseket és az elektromos eszközöket, majd elvégezzük a szükséges zárlat- és túlterhelés vizsgálatokat is. A különböző villamosbiztonsági ellenőrzések elvégzése minden elektromos átalakítás, bővítés, valamint új létesítés használatba vétele előtt, majd azt követően 3 és 6 évente kötelező. Ennek elhanyagolása balesetekhez vezethet, mely akár jelentős anyagi kárral és emberéletek kockáztatásával járhat. Szakembereink rendszeres továbbképzéseken szerzik meg a legfrissebb tudást a szükséges vizsgálatok elvégzéséhez, aminek során a maximális körültekintéssel igyekszünk eljárni a megbízó igényeit is szem előtt tartva.

Fővállalkozói tevékenység


Vállaljuk generál kivitelezői és fővállalkozói feladatok elvégzését, melyhez cégünk majd 30 éves működési tapasztalata és tőkeereje kiváló alapokat nyújt. Professzionális projektmenedzsmenti rendszerünk illetve szakképzett szakemberállományunk a biztosíték arra, hogy beruházóink számára a legmegfelelőbb, komplex megoldást nyújtjuk. Alvállalkozó partnercégeink minden együttműködésünk során bizonyították felkészültségüket és tevékenységük iránt tanúsított precizitásukat. Tervezési és kivitelezési munkánk során a megrendelővel való folyamatos egyeztetés biztosítja, hogy az általunk létrehozott elektromos installáció minden tekintetben az optimális végeredményt nyújtsa. Vállaljuk irodaházak, társasházak, közintézmények, ipari és egyéb létesítmények teljes körű elektromos kiépítését, valamint igény esetén üzemeltetését, karbantartását. Tevékenységünk során ellátjuk az erős- és gyengeáramú elektromos telepítés, az elosztószekrény gyártás és telepítés, az épületautomatikai tervezés, a szoftvertervezés és a biztonságtechnikai felülvizsgálat feladatait is.