Rólunk


A Tenzio Kft. csapata a magas színvonalú kivitelezésben kínál komplett megoldásokat ügyfeleinek.

A fővállalkozói tevékenység mellett – mint Társaságunk hagyományos tevékenysége - speciális elektromos szerelési feladatok teljesítése is profilunkba illeszkedik. Szolgáltatásaink egymásra épülően biztosítják a leghatékonyabb kivitelezési feladat ellátást, amely az Ügyfél igényeivel és elvárásival összhangban lévő szerződéses konstrukcióra alapszik. Munkavégzésünk kiterjed az ország nagy részére, mivel feladatellátásunk mobil és rugalmas kivitelező csapatainkra épül. Kollégáink személyes tudása koncentráltan van jelen tevékenységünkben, és összegződik egy-egy komplett megoldásban, megvalósítva ezzel ügyfeleink magas szintű elvárásait.

Cégtörténet

A Tenzio Bt. 1992 tavaszán alakult Terhes János és Terhesné Berta Rozália vezetésével. A cég jelenleg is Magyarországon bejegyzett, és magyar tulajdonosokból áll. Működésünket saját dolgozókkal kezdtük. A cég főként kisebb villanyszerelési és villamosbiztonságtechnikai minősítésekkel kezdte meg működését Szegeden a Római krt. 33. sz alatti irodában és hozzá tartozó raktárral. A fejlődésünknek megfelelően a Bt.-t 2004-ben átalakítottuk Kft.-re majd telephelyet, irodát váltottunk a Zákány u. 10/A alá. Innen a Hétvezér u. 38/A alá, végül jelenlegi központi irodába a Lehel u. 2/B alá költöztünk. A szegedi iroda mellett 2013 óta Budapesten is állandó irodákkal és raktárral rendelkezünk, jelenleg a X. ker. Fogadó utca 4. sz. alatti RETRO irodapark területén. A szegedi és budapesti közvetlen elérhetőség meghatározó terepe ügyfeleinkkel történő kapcsolattartásnak. Cégünk nagy figyelmet fordít a kivitelezéssel kapcsolatosan a gépjárműpark és az eszközpark folyamatos megújulására, mely a minőségi munkavégzés elengedhetetlen eleme.

Küldetésünk

A vezetés szakmai hozzáértése és elhivatottsága egy dinamikusan fejlődő, a piaci viszonyoknak megfelelően versenyképes kivitelező céggé fejlesztette Vállalkozásunkat, amelyet hosszú távon szeretnénk biztosítani.

A gazdasági környezet fejlődése és a megrendelők elvárásai újabb és újabb követelményeket támasztanak a kivitelezési szférában működő cégek felé, így felénk is. Ennek megfelelően a szakmai képzéseket, az erősáramú, gyengeáramú, valamint villámvédelmi hálózatokkal kapcsolatos kivitelezéseket helyezzük előtérbe. Piaci részesedésünkhöz igazodva és a minőségi munkavégzés elérése érdekében minőségirányítási rendszert építettünk ki. 2014-től sikeresen alkalmazzuk az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert.

Bakaity István

Ügyvezető
+36 70 3 139 139

Terhes János

Alapító
+36 70 3 107 107